Over ons

HuurJeSloep.nl maakt onderdeel uit van 0314Sloepverhuur BV: onze groep bedrijven die allemaal gespecialiseerd zijn in scheepvaart en watersport. Alles in onze poriën ademt water, en alles wat met water te maken heeft. De verhuur van sloepen ontbrak nog aan ons brede aanbod. HuurJeSloep.nl is het puzzelstukje dat onze watersportpuzzel compleet maakt! Als geboren en getogen Doetinchemmers zijn we dan ook erg blij dat wij voor een langere termijn een vaste ligplaats hebben bemachtigd, op een mooie en prominente locatie. Hiervoor zijn we de gemeente Doetinchem en het Waterschap Rijn en IJssel erg dankbaar.

Hieronder vind je een overzicht van de bedrijven waar www.HuurJeSloep.nl toe behoort:

Scheepvaartwinkel Marine BV

Scheepvaartwinkel Marine BV is een scheepvaartgroothandel, gevestigd in Arnhem. De groothandel is volledig gericht op de levering van scheepsmateriaal aan de professionele scheepvaart, zoals binnenvaartschepen en cruiseschepen.

Pleziervaartwinkel.com

Pleziervaartwinkel.com is een watersportwinkel gevestigd in Arnhem aan de Nieuwe Kade 17. Bovendien kun je in de uitgebreide webshop de meest uiteenlopende spullen en materialen vinden voor de watersport. Van verf tot elektra, van poetsmiddelen tot reddingsvesten en waterski’s.

Huurjesloep.nl

Fun en plezier wachten op jou!

Milieu

Zuinig zijn op het milieu is voor iedereen belangrijk. Daarom zijn al onze sloepen uitgerust met de meest zuinige, stille en state of the art buitenboordmotoren. Bovendien gebruikt HuurJeSloep.nl geen “ouderwetse” benzine, maar brandstof van Ecomaxx. Dit product zorgt voor een betere verbranding in de motor, waardoor een veel beter verbruiksrendement wordt behaald. Ook ruik je de brandstof niet tot nauwelijks.

Ook jij kunt helpen om het milieu te beschermen! Om te zorgen dat er geen afval in het water terecht komt, zijn al onze sloepen uitgerust met afvalzakjes voor jouw afval. Wij van HuurJeSloep gaan ervan uit dat je hier goed gebruik van maakt en de omgeving niet vervuilt.
sloep huren doetinchem