Mooi weer garantie, verzet kosteloos 5 uur van tevoren bij slecht weer

Over ons

HuurJeSloep.nl maakt onderdeel uit van 0314Sloepverhuur BV: onze groep bedrijven die gespecialiseerd zijn in recreatievaart en events op het water. Alles in onze poriën ademt water en alles wat met water te maken heeft. HuurJeSloep.nl is het puzzelstukje dat onze watersportpuzzel compleet maakt! Als geboren en getogen Doetinchemmers zijn we dan ook erg blij dat wij voor een langere termijn een vaste ligplaats hebben bemachtigd, op een mooie en prominente locatie. Hiervoor zijn we de gemeente Doetinchem en het Waterschap Rijn en IJssel erg dankbaar.

Samen met ons zusterbedrijf VIP boot is onze ambitie om van iedere vaartocht mooie herinneringen  te verzorgen. 

Huurjesloep.nl

Fun en plezier wachten op jou!

Milieu

Zuinig zijn op het milieu is voor iedereen belangrijk. Daarom zijn al onze sloepen uitgerust met de meest zuinige, stille en state of the art buitenboordmotoren. Bovendien gebruikt HuurJeSloep.nl geen “ouderwetse” benzine, maar brandstof van Ecomaxx. Dit product zorgt voor een betere verbranding in de motor, waardoor een veel beter verbruiksrendement wordt behaald. Ook ruik je de brandstof niet tot nauwelijks.

Ook jij kunt helpen om het milieu te beschermen! Om te zorgen dat er geen afval in het water terecht komt, zijn al onze sloepen uitgerust met afvalzakjes voor jouw afval. Wij van HuurJeSloep gaan ervan uit dat je hier goed gebruik van maakt en de omgeving niet vervuilt.
sloep huren doetinchem