Contact

  Afhaalpunt sloepen:

  Huurjesloep.nl
  Stokhorstweg 2
  7006 GA Doetinchem.
  Let op: dit is het adres van de jachthaven. Je moet nog iets verderop zijn, richting de brug. Aan de linkerkant zie je ons toegangsbord staan. 

  Vragen en informatie

  Voor informatie over verhuur, tarieven en mogelijkheden, bel naar:
  06 83952824

  Voor technische vragen wanneer u op het water bent, bel naar:
  06 83964481

  Veel gestelde vragen

  Huisdieren zijn toegestaan. Wij adviseren om geen grote huisdieren mee te nemen, in verband met de ruimte aan boord.
  Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM. Deze kun je hier raadplegen: www.rijksoverheid.nl

  We snappen dat je er tiptop uit wilt zien aan dek van onze mooie sloepen… Maar we raden je vooral aan om gemakkelijke, comfortabele kleding aan te trekken! Schoenen met hoge hakken of leren zolen worden afgeraden. Verder maakt het niet uit. Zwemkleding aantrekken is natuurlijk een goed idee als je een duik wilt maken. Aan boord zijn reddingsvesten al aanwezig

  Annuleren kan kosteloos tot 3 werkdagen van tevoren. Wordt er na die tijd geannuleerd, dan brengen wij 50% van de huursom in rekening.
  Als er nog sloepen vrij zijn, kun je tijdens het varen een boot bijboeken. Overleg hierover is altijd mogelijk. Bel naar: 06 83952824
  Een sloep huur je bij ons altijd inclusief voldoende brandstof. Je hoeft niet te tanken wanneer je de boot ophaalt, maar ook niet wanneer je deze weer inlevert. Wel zo makkelijk!
  Al onze boten zijn nieuw en dat is te zien. Wanneer je een sloep huurt, wordt de boot voor en na gebruik schoongemaakt. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Wel hebben wij het recht om een deel van de borg in te houden, als de boot extreem vuil en smerig wordt ingeleverd.
  Al onze sloepen bieden voldoende comfort en veiligheid. Elke boot is voorzien van een luxe kussenset, een USB-aansluiting, een 12V-aansluiting voor een koelbox, reddingsvesten, een brandblusser en verbandkoffer. De Evi 1 en 2 zijn bovendien voorzien van een zonnedek en een tent voor bescherming tegen extreme zon of regen. De Evi 3 en 4 zijn beide voorzien van een zitbank met tafel.
  Al onze sloepen zijn voorzien van het aantal reddingsvesten voor het maximaal aantal opvarenden die op de sloep aanwezig mogen zijn. Daarnaast is op elke sloep een brandblusser en navigatieverlichting aanwezig.

  Het is superleuk om een dag te gaan varen met het hele gezin. Kinderen vinden het geweldig: tussentijds lekker zwemmen, ravotten en spelen in het water. Het is verstandig om alle kinderen tijdens het varen een reddingsvest aan te doen. Als een kind in het water valt, kan dit namelijk ook bij kinderen die al kunnen zwemmen een paniekreactie oproepen.

  Ook op het water gelden er regels betreft alcoholgebruik. Wanneer je achter het roer staat, mag je geen alcohol tot je nemen. Het alcoholpromillage van de bootbestuurder mag niet hoger zijn dan 0,5 promille.
  Iedereen wil graag varen en heeft gereserveerd voor een bepaald tijdsblok. Als je te laat terugkomt, zijn wij genoodzaakt een boete in rekening te brengen van €100,-.

  Sloep huren

  Wil je een boot of sloep huren in Doetinchem, om een dag op het water te genieten? Dan ben je bij HuurJeSloep.nl aan het juiste adres! Trek erop uit in een luxe sloep, samen met familie, vrienden of collega’s. Ervaar de natuur rondom de 27 kilometer lange Oude IJssel vanaf het water. Vaar vanaf Doesburg tot aan Ulft en geniet van alles wat de Achterhoek te bieden heeft.
  varen doetinchem
  Chat openen