Prijzen sloepen

Huurjesloep biedt verschillende sloepen aan. In de prijslijst vindt u een overzicht van onze verschillende sloepen, inclusief de bijbehorende prijzen en vaartijden. We bieden flexibele opties aan, varierend van een paar uur tot een hele dag. Onze prijzen zijn inclusief brandstof, verzekering en eventuele extra’s zoals zwemvesten. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u volop genieten van uw vaartocht. Verder hoeft u geen borg te betalen voor de vaartocht, wel zo gemakkelijk. Lees voor de details onze faq pagina.

Evi 2

Evi 1

Evi 3

Evi 5

v.a. € 125,00

1-6 personen

Vaarabonnementen

Wil je er op een bijzondere manier tussenuit met relaties, zakelijke klanten of collega’s? Dan is het bedrijfsabonnement iets voor jou. Met het bedrijfsabonnement kun je al onze verschillende sloepen huren. Het abonnement is niet persoonsgebonden, maar zakelijk. Dat houdt in dat iedereen van het bedrijf mag komen varen! Even uitwaaien op het water kan het gehele vaarseizoen, tegen een gereduceerd tarief.
boot huren doetinchem

Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? Ga lekker varen met je collega’s! Leuk voor kleine én grote bedrijven: onze sloepen bieden ruimte voor 5 tot 8 personen. Heb je een groot team, dan kun je meerdere boten huren. Wij helpen graag mee met de organisatie!

Cadeaubonnen

Wil je iemand een vaartocht cadeau doen? Bij HuurJeSloep.nl zijn cadeaubonnen in verschillende bedragen verkrijgbaar! Of je nou op zoek bent naar een huwelijkscadeau, een afscheidsgeschenk voor een pensionering of een bijzonder verjaardagscadeau… Een dagje varen in een sloep is gegarandeerd een originele verrassing.
sloep huren doetinchem
Huurjesloep.nl

Fun en plezier wachten op jou!